Menová integrácia pred Maastrichtskou dohodou v EÚ - Oberhauser, Ján Artur
Súčasné tendencie európskej integrácie. Vznik, vývoj a ciele EHS. Vznik menovej politickej integrácie. Rozdiel v chápaní menového prepojenia ekonomík u monetaristov a ekonomistov.