K niektorým otázkam novelizácie zákona o konkurze a vyrovnaní - Kravec, Jozef
V poradí desiata novelizácia zákona č. 328/191 Zb. o konkurze a vyrovnaní. Dňom 1. februára 1998 nadobudol účinnosť zákon č. 12/1998 Z.z. Hodnotenie účinnosti zákona o konkurze a vyrovnaní. Obsahová náplň zákona. Komentár k niektorým ustanoveniam zákona č. 12/1998 Z.z.