Lodiarstvo má budúcnosť dvojnásobok na vedu v SL Komárno - Kačmár, Marek
Úspešné presadenie sa Slovenských lodeníc Komárno (ďalej len SL) na trhu riečnych plavidiel. Produkcia námorných nákladných lodí z dielní SL. Zavedenie plavidiel Danubius odložené. Novospracované projekty SL Komárno. Zvýšenie výdavkov na vedu ako urýchľovač transformácie.