Odštepný závod v podnikateľskej praxi - Brda, Jaroslav
Právna úprava odštepného závodu. Problémy právnej subjektivity a používania obchodného mena vo vzťahu k odštepnému závodu. Prístup k otázke označenia subjektu - účastníka konania. Vedúci odštepného závodu a jeho konanie za podnikateľa.