Rezervný fond spoločnosti s ručením obmedzeným po novele Občianskeho zákonníka - Ovečková, Oľga
Funkcia rezervného fondu. Význam rezervného fondu vo vzťahu ku kapitálovým spoločnostiam. Vytváranie rezervného fondu podľa zákona č. 104/1990 Zb. o akciových spoločnostiach. Povinnosť vytvárania rezervného fondu. Zákon č. 600/1992 Zb. o cenných papieroch a novelizácia ustanovenia Obchodného zákonníka o rezervnom fonde uskutočnená zákonom č. 11/1998 Z.z. Dôsledky novej právnej úpravy rezervného fondu spoločnosti s ručením obmedzeným