Niekoľko poznámok ku problému klamlivej reklamy - Vozár, Jozef
Poukázanie na nové skutočnosti v problematike klamlivej reklamy v právnom poriadku SR. Osobitné predpisy v zákone o potravinách. Zákon o reklame. Právna úprava klamlivej reklamy v Obchodnom zákonníku. Pojem údaj a klamlivé údaje. Uvedenie do omylu a naplnenie skutkovej podstaty klamlivej reklamy. Ochrana pred klamlivou reklamou. Judikatúra ku klamlivej reklame v zahraničí.