Nekalá soutěž v německém právu - Sparfeld, Sylvia
Úprava inštitútu nekalej súťaže v SRN zvláštnymi predpismi. Zákon na ochranu proti nekalej súťaži. Účel ochrany a oblasť použitia zákona na ochranu proti nekalej súťaži. Klamlivá reklama a ochrana proti nekalej súťaži v nemeckom zákonodarstve.