TOP 50 obchodných spoločností na Slovensku - Černák, Karol
Porovnanie obratu najúspešnejších spoločností v roku 1996 a 1997. Tesco stále na vrchole. Nový subjekt na trhu - Interkontakt Slovakia. Prekvapenie v podobe 300 % nárastu obratu spoločnosti Opal-Fytos Prešov. Očakávaný vstup silných zahraničných subjektov na slovenský trh. Vývoj družstevného obchodu v roku 1997.