Slovenský obchod - fakty a hodnotenia
Základné demografické údaje Žilinského a Banskobystrického kraja. Postavenie týchto krajov v rebríčku nezamestnanosti. Počty firiem a objem maloobchodného predaja v prvom polroku 1997. Hodnotenie potravinárskeho obchodu v Žilinskom a Banskobystrickom kraji. Najsilnejšie obchodné reťazce s potravinárskym sortimentom v oboch krajoch.