Jak vyzrát na zloděje - Hirtz, A.
Ako spoznať typického zlodeja. Najčastejšie motívy krádeží. Spôsoby zabránenia krádežiam. Vlastnosti dobrej strážnej služby. Elektronická ochrana tovaru v menších predajniach.