Klasická reklama nestačí
Aktívna podpora predaja - snaha o zvýšenie obrátkovosti tovaru. Upevňovanie znalosti značky zábavnými akciami. Akcie zamerané na prijatie tovaru obchodníkmi. Podpora predaja v maloobchode.