Mobilní kancelář v režii GSM Paegas
Nové služby systému GSM Paegas: pripojenie mobilného telefónu na počítač, Internet via Paegas (pripojenie na Internet prostredníctvom mobilného telefónu), Paegas Expert (záznamová a faxová služba), Paegas SMS Info (stály prístup k rôznym informáciám a textová komunikácia) a Super SMS. Nový tarifný program DATA & SMS na prenost dátových a krátkych textových správ.