Bez kvalitních úvěrových smluv se banky klasifikovaných úvěrů nezbaví - Tomášková, Zuzana
Kvalitná úverová zmluva je nevyhnutným predpokladom pre bezproblémovú návratnosť úveru. Hlavné zásady, ktorými by sa mala riadiť banka pri poskytovaní úveru. Náležitosti, ktoré by mala obsahovať úverová zmluva.