Programy plynulého zásobování
Nová služba CRP (Continuous Replenishment Programme) pre efektívne zásobovanie. Princíp fungovania aplikácie IBM CRP. Proces výmeny dát medzi obchodnými partnermi zapojenými do distribučného reťazca. Jednoduchosť a prístupnosť CRP založeného na EDI (elektronickej výmene dát).