Zákon o kolektívnej správe práv s komentárom - Tomanová, Adriana
Úplné znenie zákona č. 283/1997 Z.z. o kolektívnej správe práv podľa autorského zákona a o zmene a doplnení niektorých zákonov s komentárom.