Spoločenský marketing - Hanuláková, Eva, 1964-
Charakteristika a typy záujmových skupín firmy. Charakteristika podnikových stratégií zameraných na záujmové skupiny. Výzvy podnikaniu a úrovne spoločenských požiadaviek.