Do čoho dať peniaze - Konvit, Milan
Niektoré príklady na maximalizáciu zisku, ochranu pred infláciou a minimalizáciou rizika a zabezpečenie pred stratou. Výpočet čistej hodnoty zamýšľaného projektu a výnosov pri investovaní. Odhad výnosovej miery. Diskontný faktor. Určenie optimálneho začiatku investičnej akcie. Využitie prebytočnej kapacity. Stanovenie investičných priorít. Tabuľka hodnôt diskontného faktora. Tabuľka budúcej hodnoty.