Euro - Žitňanský, Eduard
Z obsahu: Euro ovplyvní život spotrebiteľov i firiem na celom kontinente. Prvým prezidentom Európskej centrálnej banky bude Holanďan. S eurom vzniká pre Slovensko veľká skupina šancí a príležitostí, ale zároveň aj rizík. Na úspech euromeny striehnu mnohé poznané i nepoznané súvislosti. Konvergenčné kritériá pre vstup do EMÚ.