František Orolín tvrdí, že Eximbanka SR zníženie ratingu štátu nepocíti - Švec, Peter
Hospodárenie Eximbanky od jej založenia v auguste 1997. Priame úvery Eximbanky na podporu exportu. Podpora exportu aj prostredníctvom komerčných bánk. Štruktúra rozpočtu Eximbanky na rok 1998, nový rozpočet bez podstatných zmien. Eximbanka SR ako komerčný subjekt. Výška miezd zamestnancov banky.