Usporiadanie pozemkového vlastníctva - Štefanovič, Milan
Ucelený pohľad na právne problémy vlastníka pozemku. Osobitný druh správneho konania o usporiadanie vlastníctva k pozemkom. Informácie o prameňoch, právnych predpisoch a odbornej literatúre. Podstata vlastníctva a vlastnícke právo. Príčiny neusporiadania pozemkového vlastníctva. Orgány činné pri usporiadaní pozemkového vlastníctva. Zostavenie registra obnovenej evidencie pozemkov. Pozemkové úpravy a ich účastníci. Všeobecné zásady funkčného usporiadania územia. Vykonanie projektu a náklady pozemkových úprav.