Daňové priznanie k dani z príjmov fyzických osôb za rok 1997 a jeho správne vyplnenie - Faiglová, Svetlana
Výklad k zákonu č. 286/1992 Zb. o daniach z príjmov v znení neskorších predpisov. Praktické príklady na vyplnenie daňového priznania.