Povinnosti fyzických osôb po skončení roka 1997 v súvislosti so zdanením ich príjmov - Piršelová, Dagmar
Základné princípy výpočtu dane z príjmu za rok 1997 pre fyzické osoby. Praktické príklady na tému podávania daňového priznania.