Pred letnou turistickou sezónou sa opäť dostáva do popredia otázka ochrany klientov - Janků, Jana
Asi 400 cestovných kancelárií (CK) zo 700 v SR aktívne podniká v cestovnom ruchu a 141 je členom Slovenskej asociácie cestovných kancelárií (SACK). Slovenský cestovný ruch naráža na vážne nedostatky v legislatíve. Príprava zákona o Fonde rozvoja civilných letísk. Niekoľkoročná príprava návrhu zákona o cestovnom ruchu.