Daňové priznanie k dani z príjmov právnických osôb za rok 1997 s príkladom a stručným komentárom k jednotlivým riadkom priznania - Pohlod, Ján
Stručný komentár k jednotlivým novelám zákona č. 286/1992 Zb. platných a prijatých v roku 1997. Všeobecný základný systém výpočtu dane z príjmov právnických osôb. Priznanie k dani z príjmov právnických osôb, vrátane komentárov k jednotlivým riadkom. Praktické príklady pre výpočet dane z príjmov.