Základné údaje o vývoji hospodárstva na Slovensku - Oberhauser, Ján Artur
Vývoj v jednotlivých odvetviach výroby SR za prvý štvrťrok 1998. Rast produktivity práce. Tržby za predaj poľnohospodárskych výrobkov. Rast spotrebiteľských cien. Nezamestnanosť. Vývoj príjmov a výdavkov štátneho rozpočtu.