Privatizácia Slovenských telekomunikácií - Andacký, Jozef
Z obsahu: Podľa rezortného ministerstva by sa Slovenské telekomunikácie mali privatizovať. Na vlastníctvo ST si nárokuje firma Herold Tele Media. Nad privatizáciou SPT Telecom dodnes visia otázniky.