Novela zákona o dani z pridanej hodnoty k 1. januáru 1998 (zákon č. 371/1997 Zz) - Jablonková, Zdenka
Komentár k jednotlivým bodom novely zákona o dani z pridanej hodnoty k 1. januáru 1998 - zákon č. 371/1997.