Základné východiská vedenia účtovníctva - Majtánová, Anna
Zákonná úprava účtovníctva v podmienkach trhovej ekonomiky. Základné účtovné zásady podľa zákona o účtovníctve č. 563/1991 Zb. Prvá časť zákona o účtovníctve.