Štátne fondy a ich možnosti v oblasti podnikania - Grúň, Ľubomír
Prebudovanie rozpočtového mechanizmu po roku 1993 a roztrieštenosť verejných rozpočtov. Obsah roztrieštenosti verejných rozpočtov. Členenie a ciele mimorozpočtových fondov. Právne vymedzenie štátnych fondov - Štátny fond kultúry Pro Slovakia, Štátny fond životného prostredia Slovenskej republiky, Štátny fond trhovej regulácie v poľnohospodárstve, Štátny vodohospodársky fond Slovenskej republiky, Štátny fond zdravia, Štátny fond cestného hospodárstva, Štátny fond telesnej kultúry a Štátny fond bývania.