Zákon o ďalšom vzdelávaní - Kulich, Dušan
Dôvody pre prijatie zákona o ďalšom vzdelávaní č. 386/1997 a znenie zákona Národnej rady Slovenskej republiky č. 386/1996 Z.z. o zamestnanosti v znení zákona č. 70/1997 Z.z. Výklad zákona č. 386/1997 o ďalšom vzdelávaní.