Grafika i servery - Chládek, Jozef
Rozhovor Chipu s J. Azizom, senior viceprezidentom Silicon Graphics Incorporation pre Európu. Obchodné výsledky a plány do budúcnosti. Vývoj nových procesorov. Porovnanie práce IBM a SGI v oblasti inovatívnosti a konkurencieschopnosti. Názor na kompatibilitu Unixu a Windowsu NT. Konkurenčná stratégia spoločnosti SGI. Plány vo vývoji serverov.