Premiéra v srdci Evropy - Klíma, Vlastimil
Platobné karty Agrobanky, Komerční banky a Investiční a poštovní banky. EuroCard/MasterCard. Prechod od Europay - od kariet s magnetickým prúžkom ku čipovým kartám. CLIP - medzinárodná multimediálna elektronická peňaženka.