Motivačné programy vo firme - Szarková, Miroslava, 1951-
Faktory vplývajúce na výkon a výkonnosť zamestnanca. Motivačné programy ako východisko zvyšovania výkonnosti zamestnancov firmy. Teoretické koncepcie tvorby motivačných programov. Maslowova teória potrieb.