Ako sa zdaňujú prijaté cestovné náhrady u zamestnancov - Černá, Anna
Cestovné náhrady vyplácané zamestnancom a daň z príjmov. Prípady, kedy sa zamestnancovi poskytuje cestovná náhrada cestovných výdavkov. Nárokové a nenárokové náhrady cestovných výdavkov. Cestovné náhrady, ktoré sa u zamestnanca nezdaňujú. Pracovná cesta do zahraničia. Cestovné náhrady, ktoré sa u zamestnanca zdaňujú. Paušalizácia cestovných náhrad.