Postup pri vzájomnom prechode z účtovných sústav - Kontšeková, Zuzana
Účtovanie v sústave jednoduchého a podvojného účtovníctva. Opatrenie FMF č. V/31 390/92, ktorým sa ustanovuje postup prechodu z podvojného účtovníctva na jednoduché a opatrenie FMF č. V/31 385/92 na postup prechodu z jednoduchého účtovníctva na podvojné. Kroky, ktoré sú povinní podnikatelia uskutočniť pred prechodom z podvojného účtovníctva na jednoduché. Prechod z jednoduchého účtovníctva na podvojné účtovníctvo.