Stanovy akciovej spoločnosti
Vzorové stanovy akciovej spoločnosti. Postavenie dozornej rady a právomoc. Postavenie dozornej rady podľa ustanovenia Obchodného zákonníka. Osem častí Stanov. I. Základné ustanovenia. II. Základné imanie. III. Akcionári. IV. Orgány spoločnosti. V. Zvyšovanie a znižovanie základného imania a zmena stanov. VI. Hospodárenie spoločnosti. VII. Všeobecné ustanovenia. VIII. Záverečné ustanovenia.