Organizácia práce manažéra - Prígel, Alfréd
Zvolávanie porád, príprava a vedenie porady. Vstupné informácie pre vedúcich pracovníkov, rozhodovanie na základe informačného systému. Ukladanie písomností. Režim práce. Kontrola v práci vedúceho pracovníka.