Sociálne zabezpečenie vo svetle nových zákonov - Kontšeková, Zuzana
Prehľad novelizovaných zákonov upravujúcich sociálne zabezpečenie. Zákon o životnom minime. Novela zákona o zdravotnom poistení. Zákon o zvýšení a úprave dôchodkov. Novela zákona o sociálnom zabezpečení, o nemocenskom poistení, novela zákona o pestúnskej starostlivosti, o rodičovskom príspevku, o prídavkoch na deti, o predĺžení materskej dovolenky. Zákony nadobúdajú účinnosť v roku 1998.