Privát na Internetu - Loucký, Milan
Budovanie virtuálnej privátnej siete na Internete (Virtual Private Network - VPN). Využitie privátnej siete pre telefónnu sieť a externú dátovú sieť. Prenos dát po IPC (Internet Protocol) s využitím intranetu a firewallu. Prístup k sieti užívateľa po Internete pomocou tzv. tunelových protokolov. VPN služby pre vzdialený dial-up prístup. Bezpečnosť a ochrana dát.