Demografické trendy a problémy obyvateľstvo Európy starne, kto ho potom sociálne zabezpečí? - Rievajová, Eva
Jav "stárnutia populácie" a s ním súvisiace problémy sociálneho zabezpečenia. Zvýšenie dôchodkového veku ako riešenie. Predpokladaný vývoj populácie v krajinách uchádzajúcich sa o vstup do Európskej únie. Úmrtnosť detí v dojčenskom veku a očakávaný priemerný vek dožitia osôb narodených v roku 1995. Vplyv demografických zmien na trh práce.