Karta jako řemen - Klíma, Vlastimil
Využitie plastových kariet s prúžkom v bankovníctve, doprave a štátnej správe. Výhody čipovej platobnej karty. Ochrana dát na čipovej karte (čiarový kód, vodoznak, laserová personalizácia, holografia a pod.).