Fruiko Slovakia pitie, ktoré chutí - Hinková-Dibarborová, Andrea
História a súčasné podnikateľské aktivity spoločnosti Fruiko Slovakia. Sortiment, obchodná politika, podiely na trhu, marketingová stratégia a perspektívy Fruika Slovakia.