Obchodné firmy v strednej Európe - Krásný, Tomáš
Vývoj obchodu v transformujúcich sa krajinách v 90. rokoch. Silná internacionalizácia stredoeurópskeho obchodu. Spolupráca nezávislých obchodných firiem v ČR a v ostatných krajinách strednej Európy. Perspektívy obchodných firiem v strednej Európe. Prognóza koncentrácie európskeho obchodu v roku 2010.