Centrálne bankovníctvo bankový dohľad ako funkcia štátu - Juríková, Renáta
Vplyv a kontrola štátu nad bankovým systémom. Bankový dohľad ako funkcia štatútu. Formy bankového dohľadu. Zodpovednosť za bankový dohľad. Základná úloha bankového dohľadu.