Šek a jeho význam v trhovom hospodárstve - Jánoš, Daniel
Hospodársky a právny význam zmenky ako prostriedku úveru a šeku ako prostriedku platby v podmienkach trhového hospodárstva. Náležitosti, vyhotovenie a splatnosť šeku. Šekové rovnopisy, zmeny a premlčanie šeku.