Výrobková a sortimentová politika na trhu
Marketingový vývoj nového výrobku. Marketingový výskum konečného výrobku. Životnostná krivka výrobku. Štyri kritické štádiá životnosti výrobku. Sortimentová skladba. Inovačný cyklus výrobku.