Autorský zákon - Muríň, Peter
Zákon NR SR č. 383/1997 Z.z. Autorský zákon s výkladom. Úprava vzťahov vznikajúcich v súvislosti s vytvorením, použitím a šírením literárnych, vedeckých a umeleckých diel a ochranu práv autorov týchto diel.