Zapletal neponúka žiadny nový model - Husár, Jaroslav
Ohlas na článok Na nápravu nikdy nie je neskoro, z HN 4. mája 1998. Reakcie na úvahy J. Zapletala o ekonomickej vede. Pohľad do minulosti ekonomickej vedy. Ohraničenie dopytu obyvateľstva jeho príjmami, úsporami a možnosťou požičať si. Keynesova teória správania sa hospodárstva.