Digitální zvuk na počítačích - Michalík, Jindřich
Digitalizácia zvukového záznamu na počítačoch. Problematika záznamu zvukového signálu. Rozdiel medzi kvalitou zvuku na analógových a digitálnych počítačoch. Formáty pre prenos digitálneho zvukového signálu.