Hľadanie konkurencieschopnosti juh Afriky vkladá nádej do regionálno-globálnej integrácie - Janoška, Juraj
Šanca na rozvoj pre južnú Afriku. Protokol SADC (Juhoafrické rozvojové spoločenstvo) o voľnom obchode. Vyhliadky juhoafrického regiónu do 21. storočia. Členské štáty Juhoafrického rozvojového spoločenstva, ich populácia a hrubý domáci produkt. Miera otvorenosti krajín SADC.